RSGA ontwikkelt designbedrijven met geschiedenis. Daarbij is aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid, onze cultuur en maatschappij essentieel. Daarom produceren we lokaal en bouwen we aan een duurzame relatie met de beste Nederlandse vakmensen. Ook ondersteunen we non profit organisaties die zich inzetten voor cultuur en maatschappij.

Lokale productie

Om de diverse ontwerpen uit onze collecties met de hoogste kwaliteitsnormen te kunnen maken, combineren we de kennis van gespecialiseerde ambachtslieden met moderne productietechnieken. De productie van onze meubels vindt plaats in onze eigen fabriek in Culemborg. Door lokale productie kunnen we samen met onze medewerkers de kwaliteit van het productieproces en het uiteindelijke ontwerp waarborgen.

Duurzaam

Bij de keuze van ons hout, staal, aluminium, veren, stof of leer staat duurzaamheid voorop. We werken actief aan het verminderen van de inzet van niet natuurlijke materialen zoals schuim. Daar waar er nog geen vervanging mogelijk is, zorgen we ervoor dat de materialen in separate afvalstromen gescheiden kunnen worden. Als er nog geen alternatieven voor handen zijn reduceren we het gebruik van niet natuurlijke materialen tot het minimum. We verwerken zoveel mogelijk onze reststromen.

Maatschappelijke participatie 

Wij vinden het belangrijk om te participeren in onze omgeving. Daarom ondersteunen wij als bedrijf, aandeelhouder of privé actief non profit organisaties die zich inzetten voor cultuur en maatschappij, waaronder: