Vakmanschap & Duurzaam design

Vakmanschap staat aan de basis van kwalitatief en duurzaam design. RSGA biedt dan ook ruimte voor opleiding van (jong) talent in de diverse disciplines van het meubel en design bedrijf. Zo is ons bedrijf Gelderland is een erkend leerbedrijf. We leiden medewerkers op in samenwerking met opleidingsinstituten en ontwikkelen zo samen talent en vakmanschap.

Neem voor meer informatie contact op via info@rsgadesign.com zodat je we kunnen informeren over de mogelijkheden.

Ambacht & Moderne productietechnieken

Bij de RSGA bedrijven worden verschillende ambachten in praktijk gebracht, van productontwikkeling en meubelbouw tot stikkerij, stofferen of montage van design. RSGA labels staan voor kwaliteit. daarom spannen we ons maximaal in om het ambacht te ontwikkelen en behouden. Er werken bij ons zeer ervaren mensen maar er is ook ruimte om een vak bij RSGA te leren.

Vacatures & Stages

RSGA Design groeit en wij hebben dan ook altijd oog voor meRSGA Design groeit en wij hebben dan ook altijd oog voor mensen met ambitie en talent. Ook deel uitmaken van de dynamische werkomgeving binnen onze bedrijven en geïnspireerd raken door vakmanschap, ambacht en tijdloos design? Stuur een open sollicitatie en motivatie aan info@rsgadesign.com t.a.v. Titus Darley.

We zijn op zoek naar een Allround Creative Marketing stagiair die gepassioneerd is om onze interieur en design merken (Rietveld Originals, Spectrum, Gelderland en Atelier Artiforte) online sterk neer te zetten en ondersteunt in de creatieve marketing.

Lees meer >

We zijn op zoek naar een Manager Online die verantwoordelijk is voor de online kanalen van onze vier labels; Gelderland, Spectrum, Rietveld Originals en Atelier Artiforte. Je werkt aan het vernieuwen van de websites en het optimaliseren van onze online presence.

Lees meer >

Wij zijn op zoek naar een Content Marketeer die verantwoordelijk is voor het creëren van (online) content zoals webpagina’s, nieuwsbrieven, posts op sociale media en blogposts. Je maakt de sterke, eigen merkidentiteit van onze merken nog beter zichtbaar.

Lees meer >