Vakmanschap & Duurzaam design

Vakmanschap staat aan de basis van kwalitatief en duurzaam design. RSGA biedt dan ook ruimte voor opleiding van (jong) talent in de diverse disciplines van het meubel en design bedrijf. Zo is ons bedrijf Gelderland is een erkend leerbedrijf. We leiden medewerkers op in samenwerking met opleidingsinstituten en ontwikkelen zo samen talent en vakmanschap.

Neem voor meer informatie contact op via info@rsgadesign.com zodat je we kunnen informeren over de mogelijkheden.

Ambacht & Moderne productietechnieken

Bij de RSGA bedrijven worden verschillende ambachten in praktijk gebracht, van productontwikkeling en meubelbouw tot stikkerij, stofferen of montage van design. RSGA labels staan voor kwaliteit. daarom spannen we ons maximaal in om het ambacht te ontwikkelen en behouden. Er werken bij ons zeer ervaren mensen maar er is ook ruimte om een vak bij RSGA te leren.

Vacatures & Stages

RSGA Design groeit en wij hebben dan ook altijd oog voor meRSGA Design groeit en wij hebben dan ook altijd oog voor mensen met ambitie en talent. Ook deel uitmaken van de dynamische werkomgeving binnen onze bedrijven en ge├»nspireerd raken door vakmanschap, ambacht en tijdloos design? Stuur een open sollicitatie en motivatie aan info@rsgadesign.com t.a.v. Titus Darley.

We zijn op zoek naar een Productontwikkelaar die ons team komt versterken. Als Productontwikkelaar bij RSGA Design werk je aan het uitbreiden van onze collecties in meubels, verlichting en accessoires die wereldwijd verkocht worden.

Lees meer >

We zijn op zoek naar een Allround Creative Marketing stagiair die gepassioneerd is om onze interieur en design merken (Rietveld Originals, Spectrum, Gelderland en Atelier Artiforte) online sterk neer te zetten en ondersteunt in de creatieve marketing.

Lees meer >