Merken binnen de RSGA Design groep zijn allemaal actief binnen het hoogste segment in interieurdesign. Met een rijke historie, tijdloos design en vakmanschap hoog in het vaandel bouwen zij hun sterke merkidentiteit uit. De hoogste kwaliteitsnormen worden daarbij gecombineerd met de kennis van gespecialiseerde vakmensen met moderne productietechnieken.


Al meer dan 80 jaar verbindt de Spectrum collectie designiconen van toonaangevende Nederlandse ontwerpers met de klassiekers van de toekomst. De collectie bestaat uit sterke karakters met elk een eigen verhaal. Spectrum meubels zijn ontworpen door gerenommeerde Nederlandse ontwerpers. Design iconen van Martin Visser, Gerrit Rietveld, Benno Premsela en Constant Nieuwenhuys, worden gecombineerd met de klassiekers van de toekomst van designers als Piet Hein Eek, Studio Parade, Carolina Wilcke en Aart van Asseldonk.

Spectrum Design
www.spectrumdesign.nl


Rietveld Originals is opgericht door Gerrit Rietvelds kleinzoon Egbert Rietveld met als doel de meubelontwerpen van zijn grootvader onder de aandacht te brengen van het publiek. De collectie omvat alle meubel ontwerpen van Gerrit Rietveld die op dit moment in productie zijn. De collectie bestaat uit meubels die door Rietveld Originals als officiële licentiehouder van de Stichting auteursrechten dr. G. Th. Rietveld worden geproduceerd én de ontwerpen die door Cassina, Gispen en Tecta worden uitgegeven.

Rietveld Originals
www.rietveldoriginals.com


De Gelderland collectie biedt een indrukwekkende staalkaart van de Nederlandse designgeschiedenis. Vanaf de aflevering van het eerste meubel in 1936 draait het om tijdloos, comfortabel, duurzaam en betrouwbaar design dat generaties mee gaat. Met het aantrekken van toonaangevende ontwerpers als Ib Kofod Larssen en Rob Parry in de vijftiger jaren werd de basis gelegd voor de Gelderland principes van vandaag. In 1969 maakt Jan des Bouvrie zijn debuut als meubelontwerper met zijn 430 Kubus bank. Daarna volgen vele ontwerpers zoals Henk Vos en zijn zoons Bart Vos en Roderick Vos, Stefan Scholten & Carole Baijings, Remy Meijers, Lex Pot en Studio Truly Truly.

Gelderland
www.gelderlandgroep.com